Lessen

Wil je vioolles of altvioolles in Amersfoort? Ongeacht de leeftijd, kun je bij mij terecht. Bij mijn vioollessen staat het plezier in het spelen voorop!

Vioolles voor kinderen

Je kunt al starten met vioollessen vanaf ongeveer 5 jaar, het liefst als je in groep 3, 4 of 5 zit. Natuurlijk kun je ook later beginnen. Voor altvioollessen moet je bijvoorbeeld minimaal 8 jaar zijn, zodat je groot genoeg bent voor het instrument.

Vioolles voor volwassenen

Ook als je volwassen bent, kan je goed leren vioolspelen. We bekijken dan eerst wat je leuk lijkt om te spelen, zodat we daar samen naartoe kunnen werken. Mocht je al gevorderd zijn of de lessen na de pauze weer willen oppakken, geen probleem! Dan pakken we samen de draad weer op. Lees hier meer over vioolles voor volwassenen.

Lestijden en -locatie

Ik geef privéles bij mij thuis in Amersfoort op maandagochtend, dinsdag en donderdag (hele dag), vrijdag (tot 18.00 uur) en zaterdagochtend. Liever online les of les aan huis? Dat kan! Ik sta altijd open voor lessen op maat.

Tarieven

Mijn tarieven hangen af van de gewenste lesfrequentie en -lengte. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Instrument

Als je nog geen instrument hebt, maar er wel een wilt kopen of huren, dan kun je dat het beste eerst met mij overleggen. Ik wil je graag adviseren hierover.

Meer informatie? Neem contact met mij op!